Dame_top_pc
Dame_top_mobil

INSPIRATION FRA CATWALKEN

 

Hos NIELSENs finder du altid et stort udvalg af modetøj og accessories til kvinder med stil og kvalitetssans. 

Hos NIELSENs designer vi 2 populære kollektioner til kvinder, Vakker og Therese - de føres i alle NIELSENs dameafdelinger. 

Vakker og Therese er altid inspireret af catwalken og de sidste nye mode tendenser fra de store modehuse, men til en pris hvor alle kan være med. Vakker og Therese kollektionerne går aldrig på kompromis med kvaliteten, og du kan derfor trygt vælge tøjet som en fast del af din daglige garderobe. Kollektionerne bliver løbende opdateret med spændende farver og mønstre, der matcher tidens trend til den modebevidste kvinde.    

Er du på udkig efter den perfekte forårsjakke? Så klik her og se et stort udvalg af vores lette jakker, der er klar til at bære dig gennem de kølige forårsdage.

NIELSENs har også rigtig mange andre lækre brands til kvinder, som f.eks. 2-biz, Bessie, Bossvik, Camel Active, Culture, Decoy, Denim Hunter, Dranella, Fransa, Gil Bret, Ichi, In Front, In Wear, Lebek, Lutha, Masai, Mongul, Nümph, One Two, Saint Tropez, Signal, Sisters Point, Soft Rebels, Tif Tiffy og Vila - det er dog ikke alle brands der føres i alle NIELSENs dameafdelinger.

Smarte skjorter og bukser til damer
Modemærker i høj kvalitet 2018
Kvalitet og service til kvinder med stil
vi klæder dig på med bukser, bluser, kjoler
Find et smykke som værtindegave eller forkæl dig selv med tøj fra NIELSENs
Her finder du tøjet der passer til din personlige stil
trends og tendenser i skjorter, bluser, bukser og kjoler - du kommer altid smart ud fra dit besøg hos NIELSENs
U_Nielsens090318_268952
C_Nielsens060318_257592_web

NIELSENs

egne kollektioner

til kvinder

Klik på de to brands herunder
og tjek NIELSENs egne populære brands VAKKER og THERESE til kvinder ud. Her finder du mode til rigtig fornuftige priser.