Vinterjakker og strik til kvinder fra Nielsens
Nemt at handle dametøj hos Nielsens
SÅ NEMT ER DET...
GARDEROBEN LEVERES LIGE TIL DØREN
Lun og lækker strik fra Nielsens
stort udvalg i toej til kvinder hos Nielsens
VINTERKLAR
Har du set alle de gode tilbud i vores vinterkatalog? NIELSENS vinterkatalog er på banen, sprængfyldt med fantastiske tilbud til både KVINDER - MÆND & TEENZ. Vi har gjort det nemt for dig at finde tilbudene fra kataloget. Du klikker blot på nedenstående links til for at se tilbudene til henholdsvis kvinder, mænd og teenz. Sorter evt. efter hvilken side du ønsker at se hvis du har forelsket dig i en bestemt style fra kataloget...Du finder lige nu et kæmpe udvalg af strik i både webshop og butikker, lækre bløde og lune strikkede styles i både korte og lange modeller.

Strikkjole fra THERESE kr. 499,50

SE DET NYE KATALOG

Klar til jul?
vi hjælper dig..
Bliv juleklar hos Nielsens dametøj
Kjoler fra Nielsens i velour

KLAR TIL EN NY SÆSON

KLAR TIL VINTER

SE DET STORE UDVALG ONLINE
VINTERSALG
Hold varmen i den kolde vintertid... NIELSENS hjælper dig med at holde varmen i den kolde vintertid. Vælg blandt vores egne mærker og et meget stort og alsidigt udvalg af kendte mærkevarer inden for tøj til kvinder.

Er du ikke allerede medlem af NIELSENS Kundeklub, så tilmeld dig med det samme og OPNÅ 3% RABAT på alle dine køb. Start med det samme - Tilmeld dig her.
vintersalg - se det store udvalg i vintertoej til kvinder
STORT UDVALG I DAMETØJ

Hos Nielsens finder du altid et stort udvalg af tøj til kvinder og de nyeste smarte trends til den moderne kvinde, som har styr på stilen. Vi giver dig et overblik over tidens hotteste tendenser og gør det samtidig nemt at få dit tøj leveret direkte hjem til dig, afhente gratis i en af vores butikker eller i en af mere end 1000 andre udleverings steder..

TØJ TIL ALLE ALDRE

Vi tilbyder modetøj kvinder i næsten alle aldre, og på hjemmesiden her finder du samtidig dametøj i alle størrelser fra små til store. Der er altså en god mulighed for, at alle finder noget nyt at købe hjem til klædeskabet.
Måske er du på jagt efter et sæt tøj til en speciel lejlighed. Det kan også være, at du bare ønsker at friske garderoben op med nogle nye ting, der følger den kommende tids trends. Vi fører sammen med vores tøj til kvinder også et stort udvalg af tilbehør og accessories, som du kan bruge til at skabe dit færdige look.

SMART TØJ TIL STORE KVINDER

Har du udfordringer med størrelser, er vi selvfølgelig behjælpelige med de rigtige styles. Vi tilbyder et stort udvalg af størrelser og designs, der er lavet specielt til både store og små størrelser. Det er essentielt, at tøjet føles behageligt, når du har det på. Derfor er det også vigtigt for os, at tilbyde tøj i den rigtige pasform. Med et stort udvalg af størrelser skulle der dog være en god chance for, at du finder én eller flere styles, som passer til lige netop din figur.
Uanset hvilken størrelse du går efter, kan du være sikker på, at det er smart og lækkert dametøj, du finder her på siden. Hos Nielsens skaber vi outfits i en samlet helhed og sammensætter gerne komplette looks med fokus på detaljen.

SPAR PENGE PÅ MODETØJ TIL KVINDER

At følge moden konstant kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor tilbyder Nielsen også dametøj online til rigtig gode priser. Det store udvalg af billigt dametøj gør det fristende at gå på opdagelse i vores online univers, og man finder nemt det næste gode tilbud, som skal hjem i skabet og hænge. Samtidig med at det er billigt, så er det også lækkert tøj til kvinder, vi tilbyder. Her er fokus på kvalitet og holdbare materialer som kan holde til at blive brugt igen og igen.

MODETØJ PÅ NETTET TIL KVINDER

Du kan besøge os i en af vores mange butikker landet over. Her står vores dygtige personale klar med gode råd og vejledning til, hvordan du skal style alt vores smarte kvindetøj. Du kan også shoppe direkte her fra vores webshop, hvor du finder det samme store udvalg af smart tøj til damer, der har styr på stilen. Her på siden finder du ydermere gode ideer til at sammensætte de forskellige dele, og du kan lade dig inspirere af billederne til at sammensætte det komplette look. Alt vores tøj online kan købes direkte her fra siden, og det bliver selvfølgelig sendt hjem til dig, uanset hvor i landet du bor.
Nielsens er din webshop til tøj online kvinder, når det skal være smart og billigt på samme tid. Vi går efter at give vores kunder den bedste service og skabe gode oplevelser, hvad enten du handler vores modetøj til kvinder i butik eller online.

©NIELSEN'S 2018