Gratis fragt til Pakkeshop!

Masai

1 Produkter

Masai

Masai er en vaskeægte klassiker, når det kommer til dansk mode med et eksklusivt og feminint touch. Deres veldesignede styles er lidt ud over det sædvanlige, og de taler især til den kvalitets- og detaljebevidste kvinde, der ønsker personligt og unikt tøj.

Danske Masai er kendte for deres helt særlige udtryk – et udtryk, vi elsker. Vi har derfor gjort os umage med at vælge de styles fra brandet, som vi tror vil kunne passe flot ind i din garderobe. Så tag et kig på vores pæne udvalg og find alle dine nye favoritter.

Masai – dansk mode med inspiration fra Afrika

Masai blev grundlagt tilbage i 1992 af to søskende, der drømte om at designe tøj med et helt unikt look. Resultatet blev Masai – et brand, der i dag virkelig har indtaget den danske modescene, og som er elsket af rigtig mange kvinder. Masai forhandles i over 25 lande, og tøjet findes i mere end 1300 detailforretninger – og vi er glade for at være en af dem, der kan få lov til at præsentere et sortiment af alle vores yndlingsdesigns fra det populære brand.

Brandet bliver især inspireret af den afrikanske stamme Masai – heraf navet på brandet. Denne inspiration kommer tydeligt til udtryk i deres klassiske styles, som de ikke er bange for at kombinere med abstrakte mønstre, smukke farver, dekorativt print og spændende detaljer – det giver tilsammen det look, Masai er særligt kendt for.

Oplev den kreative tilgang til mode hos Masai

Der er ikke nogen tvivl om, at Masai har en helt særlig og nærmest kreativ tilgang til mode. De er drevet af nysgerrighed, og i hver eneste kollektion præsenterer de smukke og feminine styles, der passer perfekt ind i den kræsne kvindes garderobe.

Designerne bag Masai bruger også lang tid på at udvælge de helt rigtige materialer. Tøjet skal være holdbart, men det skal samtidig også falde flot og være behageligt at bære. Du kan derfor til enhver tid forvente kun det bedste af det bedste, når det kommer til kvaliteten og pasformerne på det smarte tøj fra Masai.


Anvendelige styles fra Masai

De fleste kvinder kender det helt sikkert – selvom klædeskabet er fyldt med tøj, kan det alligevel være svært at finde noget at tage på. Den bekymring kan du med garanti være foruden, hvis du tilføjer et par af de smukke styles fra Masai til samlingen. Tøjet er nemlig superanvendeligt, og det er så nemt at dresse det op eller ned alt efter anledning.

En af deres virkelig fine bluser er så gode med et par pæne bukser og sko. Eller hvad med at sammensætte et feminint og elegant look med en af deres spændende kjoler og et par smarte strømpebukser? Mulighederne med tøjet fra Masai er mange, og vi er sikre på, at du vil få glæde af tøjet, uanset hvilke styles du går med.