Gaver byttes til d. 15. januar 2023 - Fri fragt over 299 kr.

Leveringstid op til 5 dage pga. travlhed.

Gil Bret

2 Produkter

Gil Bret Jakke Uld DKK 1,999.00
Gil Bret Jakke Dublin DKK 2,499.00

Gil Bret

Står du og mangler den helt rigtige jakke til den kommende sæson? Og vil du ikke gå på kompromis med hverken pasform, komfort eller design? Så kunne det være, at du skulle overveje en af de meget fine jakker fra det tyske mærke Gil Bret.

Gil Bret er et af de førende brands indenfor jakker, og det er der ikke noget at sige til. Her bliver sublim kvalitet kombineret med et fantastisk design, og jakkernes udtryk er slet ikke til at tage fejl af. Vælger du en jakke fra Gil Bret, er du sikker på at have en jakke til de næste mange sæsoner – de er nemlig utrolig holdbare, og med det flotte design er du sikker på ikke at få lyst til at skifte den ud lige med det samme.

Gil Bret – kvalitetsjakker siden 1968

Tyske Gil Bret er en del af virksomhedsgruppen Betty Barclay og blev grundlagt tilbage i 1968. Lige fra begyndelsen var det ønsket at designe og producere feminin udendørsmode til den kvalitetsbevidste kvinde – en filosofi, der i den grad også gør sig gældende i dag hos Gil Bret. For selvom jakkerne har ændret former og farver siden den gang, er kvaliteten stadig den samme.

Køber du en Gil Bret-jakke, kan du derfor være sikker på at kunne få glæde af den i rigtig lang tid – ikke kun en sæson, men også flere. Det tidløse udtryk gør også, at de ikke bare sådan lige går af mode. Så vil du have en jakke, du kan bruge længe, er Gil Bret en fantastisk investering i din udendørsgarderobe.

Oplev de fantastiske jakker fra Gil Bret

Designerne bag Gil Bret finder ikke kun inspirationen i nærområdet – de finder den i hele verden. Det er med til at give brandet, og dermed også deres jakker, et helt særligt internationalt touch. Jakkerne fra Gil Bret er smukke hvor og når som helst.

Det er dog ikke kun designet, Gil Bret går rigtig meget op i. For dem er det vigtigt at kunne forene funktionalitet med godt design, og det er tydeligt i deres styles. Der er tænkt over alt ned til mindste detalje, hvad end det er en lomme, en lynlås eller knap. Intet er overladt til tilfældighederne. Der er derudover ikke en finger at sætte på jakkernes pasform, der virkelig understreger den feminine silhuet.

Find den Gil Bret jakke, der passer bedst til dig

Når du skal finde en Gil Bret jakke, er det vigtigt, at du overvejer, hvad jakken skal bruges til – ønsker du en praktisk jakke, du kan have på, når du skal ud at gå med hunden og ud at cykle? Eller en mere elegant model, der egner sig til en tur i byen eller måske den næste fest? Uanset hvad så har Gil Bret det hele. Vælg mellem enkle jakker såvel som jakker med fine detaljer – alt efter din smag.

Det gode ved de flotte jakker fra Gil Bret er også, at det er så let at sætte den sammen med din garderobe. Jakken er flot sammen med både kjoler, jeans og bukser, og når det er ekstra koldt, er det bare at matche den med et blødt tørklæde – så er du klar til at gå enhver dag i møde.