Gaver byttes til d. 15. januar 2023 - Fri fragt over 299 kr.

Leveringstid op til 5 dage pga. travlhed.

FRIIHOFF SIIG

22 Produkter

FRIIHOFF SIIG Armbånd Colour Bracelet DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Armbånd m Perler DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Armbånd white Colour Bracelet DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Armbånd Moti DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Halkskæde Lulu DKK 400.00
FRIIHOFF SIIG Ørering Mia Creol DKK 199.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Abery Creol DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Bella DKK 199.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Mifle DKK 299.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Noa Creol DKK 199.95
FRIIHOFF SIIG Ørering m Perler DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Cilja Creol DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Simini Creol DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Powder DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Minna DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Meloni Creol DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Solja DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Nadia DKK 199.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Sidsel DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Noa DKK 199.95
FRIIHOFF SIIG DOT HALSKÆDE DKK 249.50
FRIIHOFF SIIG DOT HALSKÆDE DKK 249.50

Friihoff Siig

Hvad end det er til hverdag eller fest, så kan dine smykker være med til at fuldende ethvert sæt tøj. Er du til flotte unikasmykker, der er lidt ud over det sædvanlige, så er det helt sikkert mærket Friihoff Siig, du skal kigge nærmere på.

Friihoff Siig er kendte for at lave nogle af de fineste smykker, der er helt særlige. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde dig og andre smykkeglade kvinder øreringe, armbånd og andre fine sager fra mærket. Dyk ned i udvalget og se, om du ikke kan finde et eller flere smykker fra Friihoff Siig som du, eller måske en du holder af, ikke kan leve foruden.

Friihoff Siig – en hobby blev til en passion

Friihoff Siig blev grundlagt i 2015 af veninderne Lena og Hanne. De mødtes ofte i deres fritid, hvor de sad og lavede smykker. En dag blev de enige om at tage chancen og springe ud i at lave deres egen smykkevirksomhed. En beslutning, der skulle vise sig at bære frugt. I dag er Friihoof Siig et utrolig populært smykkemærke, der er elsket af mange kvinder.

Det unikke ved Friihoff Siig er, at alt er lavet i hånden. Smykkerne bliver designet og produceret i Danmark på deres eget værksted, og i stedet for at lave en masse mængdevarer, laver Friihoff Siig helt unikke smykker i fantastiske materialer. Bag hvert et design ligger der en masse omtanke, kreativitet og en individuel historie, hvilket er med til at bidrage til smykkernes helt særlige karakter.

Oplev de smukkeste smykker fra Friihoff Siig

Danske Friihoff Siig forstår på fineste vis at skille sig ud fra mængden af de andre smykkemærker – både på grund af deres unikasmykker, men også på grund af det skønne design, smykkerne har. Friihoff Siig er ikke bange for at eksperimentere med forskellige udtryk og farvekombinationer, og resultatet er smukke smykker, der med garanti kan komplementere dig.

Hvert design er noget helt særligt, hvilket giver dem det her helt personlige look, som Friihoff Siig er kendte for. Friihoff Siig er blandt andet glade for at anvende perler fra Thailand, som kun findes i begrænsede mængder, og de er ikke blege for at tilføje en fin og finurlig detalje til udtrykket.

Lad Friihoff Siig komplementere din stil

Uanset om du skal på arbejde, på cafédate med veninderne eller til fest, kan du snildt lade Friihoff Siig fuldende dit outfit. De enkle smykker er så flotte til et hverdagssæt bestående af jeans og en strik eller skjorte, mens de lidt finere smykker fra Friihoff Siig er perfekte til en elegant festkjole. Du kan også snildt lade deres farverige smykker pifte et ensfarvet sæt tøj op.

Så er du til smukke smykker, der hver især bærer på en helt særlig historie og er helt unikke, er Friihoff Siig brandet for dig. Lad dig inspirere til en masse skønne outfits med de mange smukke øreringe, armbånd og andre unikasmykker fra Friihoff Siig som prikken over i’et. Det vil du helt sikkert ikke fortryde!