Gratis fragt til Pakkeshop!

Dranella

3 Produkter

Dranella

Er du på udkig efter feminint og moderigtigt dametøj? Og vil du ikke gå på kompromis, når det kommer til design, materialer og pasform? Så bør du helt sikkert stifte bekendtskab med mærket Dranella.

Dranella er synonym med lækkert tøj i høj kvalitet, og derfor er det også et brand, mange kvinder sværger til igen og igen. Og det kan vi altså godt forstå. Derfor har vi naturligvis valgt at gøre Dranella til en fast del af vores sortiment, og vi er sikre på, at du kan finde mange skønne styles fra brandet, som kan passe ind i din garderobe.

Dranella er modetøj til den selvsikre og moderne kvinde

Dranella er et brand med en rig historie – faktisk skal vi helt tilbage til 1956, hvor brandet blev grundlagt. Allerede dengang var ønsket at designe tøj, der var lidt ud over det sædvanlige og som talte til den selvsikre og moderne kvinde, der ikke vil lade sig nøje.

Sådan er det naturligvis også i dag. De er i dag kendte for især deres jeans og bukser med sublim pasform, og det feminine, men alligevel afslappede udtryk, meget af deres tøj har. Derfor passer det også perfekt ind i langt de fleste kvinders garderobe, og det er så let at matche med alle dine andre favorititems.

Dranella leverer styles i virkelig lækker kvalitet

Det populære mærke er af den overbevisning, at det ikke kun skal være nemt at klæde sig moderigtig på. Det skal også være komfortabelt til enhver tid at bære et fedt look fra Dranella. Derfor har mærket også fokus på kvaliteten af deres materialer. De anvender udelukkende lækre og naturlige materialer, der er holdbare, så du kan få glæde af dit tøj i rigtig lang tid.

En god pasform er også noget, der betyder rigtig meget for Dranella. Det er nemlig vigtigt, at kvinden skal føle sig tilpas i tøjet – selv i en aktiv og travl hverdag, ligesom det samtidig skal fremhæve den feminine silhuet.

Få masser af glæde af dine styles fra Dranella

Tøjet fra Dranella har et helt særligt look. De er nemlig ikke bange for at blande det feminine med det rå og det afslappede, og netop det look tiltaler rigtig mange kvinder. Både fordi det er supersmart, men også fordi det er så let at style det både op og ned alt efter anledning.

Dine fede Dranella-items er så fine til hverdag med et par casual sneakers og nedtonede accessories. Og til den næste fest eller lignende? Så brug dit tøj fra Dranella med et par flotte højhælede støvler, en flot taske samt matchende smykker, og så har du det perfekte look.