Gaver byttes til d. 15. januar 2023 - Fri fragt over 299 kr.

Leveringstid op til 5 dage pga. travlhed.

BOSSWIK DAME

5 Produkter

BOSSWIK DAME Bælte med rund spænde DKK 399.95
BOSSWIK DAME Bælte smal med guld spænde DKK 249.95
BOSSWIK DAME Bælte smal med sølv spænde DKK 249.95
BOSSWIK DAME Fletbælte DKK 349.95
BOSSWIK DAME Fletbælte DKK 349.95

Bosswik

Nogle gange handler det om at tilføje den sidste lille detalje, førend et outfit er helt fuldendt. Den detalje kunne snildt være et af de virkelig lækre læderbælter fra Bosswik.

Hvad end du bruger dit bælte til et par jeans, et par pæne bukser eller som en detalje til kjolen, så kan de virkelig gøre en stor forskel for det samlede look – og det har danske Bosswik en helt særlig forståelse for. Deres bælter er lavet med omhu og kærlighed til materialerne og design, og det kan både mærkes og ses. Det er noget, vi sætter stor pris på, hvorfor vi er glade for at kunne præsentere et udvalg af damebælter fra Bosswik her hos NIELSENS.

Oplev de lækreste læderbælter fra Bosswik

Det kræver snilde og ekspertise at arbejde med naturmaterialer – og det har brandet Bosswik i den grad. Deres skønne lædervarer er designet og produceret i Danmark, og de anvender udelukkende europæiske råmaterialer af allerhøjeste kvalitet – og det vil du også opleve med et af de flotte bælter. Hvert et materiale er nøje udvalgt til de specifikke modeller, og hvert et bælte bliver produceret ved en kombination af maskinkraft og håndarbejde for at sikre det allerbedste resultat – hver gang.

Bosswik har over 30 års erfaring med at producere dame bælter og andre lækre sager, hvor holdbarhed og design altid sidder lige i skabet. De producerer løbende nye kollektioner, der matcher tidens trends og tendenser, og vi har udvalgt nogle af dem, som vi er sikre på, at du vil kunne lide, og som passer til vores udvalg af lækkert dametøj.

Bosswik-bælter til enhver smag

Et bælte er for mange en nødvendighed i garderoben – de er nemlig både smarte og funktionelle. Ingen har den helt samme stil, og derfor har Bosswik også designet og produceret mange forskellige typer af bælter. Her er der alt lige fra den helt klassiske og elegante livrem til bæltet med et spændende spænde eller design.

For at sikre at der er noget til enhver smag, har vi håndplukket lidt forskellige bælter med varierende æstetik, så der er stor sandsynlighed for, at du kan finde et, der passer lige ind i din garderobe og stil. Og selvfølgelig også har den funktion, som du forventer af dit næste bælte fra Bosswik.

Sådan styler du dit nye bælte fra Bosswik

Et bælte er det perfekte accessory til både det klassiske sæt tøj, det feminine outfit såvel som det rå look – det handler kun om, hvilket bælte du vælger, og hvilket dametøj du vælger at style det sammen med. Og Bosswik tilbyder stærke og unikke bælter, som er lette at style for den moderne og stilfulde kvinde.

Det klassiske bælte er en fin detalje til de pæne bukser og en enkel skjorte. De klassiske bælter fra Bosswik fungerer også supergodt til de overdele, hvor der måske sker lidt mere end på en enkel overdel. Bælterne med spændende spænder og strukturer er perfekte til dig, der gerne vil tilføre lidt ekstra kant til dit sæt tøj. Du kan også snildt bruge det i taljen for et cool twist til en luftig kjole – det fremhæver også den feminine silhuet.