SOMMERUDSALG: Spar op til 50% på sommerstyles.
Fri fragt over 299 kr. Altid fri fragt til NIELSENs butikker.

Bukser til piger

40 Produkter

Pigebukser – skønne styles til enhver smag

Mangler din pige det perfekte par bukser? Eller er du på udkig efter en skøn gave, der med garanti vil falde i god jord hos den modebevidste pige? Så er et par pigebukser fra NIELSENs det oplagte valg. Pigebukser er en skøn tilføjelse til fest- såvel som basisgarderoben, og så er de simpelthen bare så anvendelige og lette at sætte sammen med en masse fine overdele.

Hvad end du er på udkig efter et par bukser med slim fit eller trompetbukser til børn, kan du finde det hos os. Vi har nemlig samlet et pænt udvalg af pigebukser i alverdens farver, materialer og pasformer til piger i alderen 8-16 år. Så gå på udkig i vores udvalg af bukser til piger, og find det helt rigtige par.

Shop pigebukser i høj kvalitet

Når den selvsikre og stilbevidste pige i dag skal finde tøj frem til både skole og fritid, er det ofte et par bukser, der bliver lagt frem. Hvor det engang ikke var velanset for piger at have bukser på, er smarte pigebukser nu et must for alle, og heldigvis findes der også en masse skønne pigebukser at vælge mellem. Vores udvalg af bukser til piger spænder bredt, og her er noget for enhver smag. Tidens trends og tendenser ændrer sig hurtigt – også når det kommer til pigetøj. Vi sørger derfor altid for at udvide vores sortiment af pigebukser med moderne og trendy modeller, som enhver pige vil elske at være iført. I udvalget af pigebukser kan du blandt andet finde:

  • Sweatpants
  • Bløde bukser
  • Busker med brede ben
  • Bukser, der kan justeres i taljen
  • Bukser med bindebånd
  • Bukser med elastik
  • Bukser med smalle ben

Det er dog ikke kun designet på vores bukser til piger, der sidder lige i skabet. Det gør kvaliteten på vores bukser også. Vores pigebukser er lavet i lækre og bløde materialer, der sikrer fuld komfort på legepladsen, på cyklen, i skolen såvel som i weekenden, og så er de naturligvis lavet til at blive brugt igen og igen af den aktive pige.

Sammensæt en masse fine outfits med pigebukser

Har din pige først et par lækre bukser, er det let som en leg at sammensætte et væld af forskellige outfits og til mange forskellige anledninger. Til skolen og weekenden derhjemme er et par bukser simpelthen så gode sammen med en lækker s/teenz-pige/striktrik eller en smart t-shirt. Vi er især helt vilde med kombinationen af de yderst moderne trompetbukser til børn og en cool bluse. Fuldend looket med yndlingskondiskoene og en smart taske, og så er pigen klar til endnu en dag.

Pigebukser kan naturligvis også bruges til de lidt finere anledninger. Sæt et par flotte bukser til piger sammen med en fin skjorte eller top i farver, der komplementerer hinanden. Og er din pige en kjolepige? Så kan en flot kjole også snildt styles med et par bukser for et yderst moderne og smart look.

Altid et stort udvalg af pigebukser hos NIELSENs

Er du på udkig efter et par pige bukser i lækker og god kvalitet? Og vil du være sikker på, at bukserne kan leve op til de hotteste trends, der er i øjeblikket? Så skal du helt sikkert finde det næste par pige bukser her hos os. Vi har altid et stort udvalg af alt lige fra trompetbukser til børn til pigebukser med helt smalle ben – det er bare med at udvælge det rigtige par.

At finde den rigtige pasform og størrelse kan nogle gange vise sig at være lidt af en udfordring, men heldigvis står vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt gerne vores kundeservice med alle dine spørgsmål, eller besøg vores teenz-afdelinger i vores butikker, hvor vores dygtige personale også står klar til at hjælpe med at finde de rette pigebukser.