SOMMERUDSALG: Spar op til 50% på sommerstyles.
Fri fragt over 299 kr. Altid fri fragt til NIELSENs butikker.

Accessories til piger

28 Produkter

Skønne accessories til piger

Ethvert fedt outfit fortjener matchende accessories. Accessories, der kan være med til at fuldende ethvert look og binde de forskellige styles sammen til et samlet udtryk. Det er ofte nemlig kun en lille detalje i form af en hårelastik, en smart taske eller et smykke, der skal til for at sætte prikken over i’et.

Diverse tilbehør er derfor et musthave, hvorfor vi har valgt at sammensætte et fint sortiment af skønne accessories til piger. Her kan du vælge mellem fine tasker til piger, hårpynt og andre items, som enhver pige vil elske at sætte sammen med deres garderobe.

Vælg mellem populære accessories til piger

Ligesom tidens trends og tendenser dikterer tøjmoden, så dikterer de bestemt også, hvilke accessories der er in. Vi holder derfor ikke kun et vågent øje med, hvordan strømningerne indenfor tøjmoden ser ud, men bestemt også med tilbehør. Derfor kan vi til enhver tid præsentere et sortiment af populære accessories til piger. Tilbehør, der med deres farver og design passer perfekt ind i det aktuelle modebillede.

Tasker til piger er et af de mest populære accessories. Pigetasker er nemlig ikke kun utrolig smarte – de er også enormt praktiske og kommer i forskellige størrelser. Der er en til gymnastiktøjet, der er en til en hyggetur med veninderne og en til de allermest nødvendige sager – perfekt til at have sammen med en god skoletaske. Vi fører blandt andet de populære Mads Nørgaard net og Mads Nørgaard tasker, der kommer i et væld af fede farver. Derudover har vi også smarte scrunchie hårelastikker, smykker og andre fine accessories til piger.

Sådan styler du dine accessories til piger

I virkeligheden er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at tilføje pigeaccessories til et outfit. Mix og match farver, prints og designs på kryds og tværs for at skabe et fint og personligt look.

Hvad med at sætte overtøjet sammen med et fedt net? Eller pift festkjolen op med en matchende hårelastik? Det populære Mads Nørgaard net kan også snildt fungere som den perfekte strandtaske. Tag et par shorts og en t-shirt på uden på badedragten, og fyld nettet med en god bog, et håndklæde og solcreme.

Accessories til piger – vi har lidt til enhver smag

Outfittet er lige, som det skal være, og skoene matcher tøjet – men hvilke accessories skal bruges til at fuldende looket? Heldigvis har vi en masse skønne accessories til piger, som du kan vælge mellem.

De fine accessories er også perfekte gaveønsker og gaveideer. Så kender du en pige, der skal have en fed gave, hun med garanti vil blive glad for, er en taske eller andet godt altid en rigtig god ide. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, eller har du andre spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, eller spørge vores dygtige medarbejdere i teenz-afdelingen i din lokale NIELSENs til råds.