SOMMERUDSALG: Spar op til 50% på sommerstyles.
Fri fragt over 299 kr. Altid fri fragt til NIELSENs butikker.

Shorts til mænd

77 Produkter

Byd de lune temperaturer velkommen med shorts til mænd

Et af sommerens must haves til herregarderoben er uden tvivl shorts til mænd. Har du først et par rigtig gode herre shorts liggende klar, kan du nemlig lynhurtigt blive klar til sol og varme – både herhjemme såvel som på din næste ferie sydpå.

Hos NIELSENs forhandler vi et stort udvalg af shorts til mænd. Her er der både herre shorts, der egner sig til den næste fest, såvel som shorts du kan have på, når du skal nyde sommeren ude i haven eller i sommerhuset. Så tag et kig på vores sortiment af shorts til mænd og find det par, som du vil kunne få glæde af i sommerhalvåret.

Oplev høj kvalitet med vores shorts til mænd

Når det kommer til bukser og shorts til mænd, bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vælger du det helt rette par, hvor der er lige dele fokus på design og kvalitet, er du nemlig sikker på at få et par shorts til herre, som du kan få en masse glæde af – ikke kun denne sæson, men også den næste og næste igen.

Hos NIELSENs går vi meget op i kun at kunne tilbyde det bedste af det bedste til gode priser– det gælder naturligvis også alle vores shorts til mænd. Vi har derfor været på udkig efter nogle billige shorts til herre, der kan leve op til vores krav til både holdbare materialer, stærke syninger, trendy farver og fede designs – og som du selvfølgelig også vil kunne lide.

Med mærker som KANTT, SELECTED HOMME og Levi’s er der både stilede, sporty og casual shorts-styles. Og hvis du er til cargo-shorts, har vi også flere forskellige slags på webshoppen. Tag et kig og find lige præcis den sommerstil, der passer til din garderobe.

Få det perfekte sommerlook med et par fede shorts til mænd

Bliv klar til varme og bare ben med nogle af vores fede shorts til mænd. Denne sommer behøver du nemlig ikke være casual, bare fordi du skal have shorts på. Gå i stedet sommeren i møde med lige præcis den stil, der passer dig. Om du er sporty, stilet eller helt casual er der helt sikkert et par billige herre shorts til dig.

Der er flere måder, du kan style dig selv her til sommer. Et par sneakers, et par performance stretch shorts til mænd, samt en let skjorte med opsmøgede ærmer giver et løst afslappet look, der også virker fint på jobbet – og siger vejrudsigten, at det bliver rigtigt varmt? Så skift skjorten ud med en kortærmet version. Vil du sammensætte et lidt mere stilet look til en af sommerens havefester, kan du vælge et par moderne chinos og sætte dem sammen med en fed polo og måske endda en matchende blazer.

Vi har sommershorts til alle aldre og størrelser. Hvis familien også skal have shorts, kan du finde dem under dameshorts, drengeshorts og pigeshorts, hvor der også er masser af styles, der kan passe til enhver livsstil. Så kig lidt rundt, vi har både billige kvalitetsshorts og velkendte mærker at kigge efter.

Stort udvalg af shorts til mænd hos NIELSENs

Hvad end du mangler et par praktiske cargo-shorts til haven, et par fede shorts til mænd til byturen eller et par, der er perfekte til din næste ferie, så kan du næsten være sikker på at finde dem her hos NILESENs. Vi har altid et velassorteret og stort udvalg af billige shorts til mænd – og vi har helt sikkert også et par til dig. Så dyk ned i udvalget af billige shorts til herre og find den perfekte tilføjelse til din sommergarderobe.

Skulle du være i tvivl om, hvilket par shorts til mænd du bør vælge, skal du endelig ikke tøve med at tage fat i os. Vores kundeservice her på shoppen sidder altid klar til at hjælpe, og ellers er du også velkommen til at besøge vores butikker – her kan vores dygtige medarbejdere hjælpe dig med at vælge det par shorts til mænd, som du vil få allermest glæde af.