SOMMERUDSALG: Spar op til 50% på sommerstyles.
Fri fragt over 299 kr. Altid fri fragt til NIELSENs butikker.

Overtøj til mænd

71 Produkter

Hold varmen med fede herrejakker til enhver sæson

Hvad end det er sommer eller vinter, så er herrejakker en absolut nødvendighed at have hængende klar til brug derhjemme. Ikke nok med at herre jakker er med til at fuldende ethvert look, så kan de også holde dig varm på alt lige fra de kølige forårsdage til de iskolde vintermorgener – det handler kun om at vælge de rigtige jakker til mænd.

Det er en af vores vigtigste missioner at kunne klæde dig godt på til enhver årstid – derfor har vi naturligvis også samlet et bred udvalg af jakker til mænd til både sommer og vinter samt overgangsperioderne. Så tag et kig på vores sortiment og find den eller de herrejakker, der passer bedst til dig, dine behov samt den kommende sæson.


Herrejakker til både sommer og vinter

Herrejakker i høj kvalitet er et vigtigt element i garderoben, og vi kan kun anbefale dig at købe en af vores fede herrejakker i god tid, for det danske vejr er lunefuldt – nærmest fra den ene dag til den anden kan vi gå fra sommer til vinter og omvendt. Heldigvis kan vi sørge for at klæde dig godt på til enhver årstid, da vi løbende fornyer vores sortiment af jakker til mænd.

Til sommeren og det lune forår og efterår er en af vores tynde herre jakker det oplagte valg. Denne type jakke til herre kan være lavet i eksempelvis denim, en lækker fleece-kvalitet eller lignende. Du kan også gå med en fed vindjakke, der er perfekt til de dage, hvor det er for koldt til at gå uden jakke, men stadig for varmt til at finde vinterjakken frem.

Er du på udkig efter en cool vinterjakke i høj kvalitet, så finder du den naturligvis også hos os. Vi har lune herrejakker, der kan holde dig varm på selv de koldeste dage. Du kan med fordel også tage en sweater på inden under, hvis det nu skulle være ekstrakøligt udenfor.

Fede herrejakker til enhver stil

Hos NIELSENs tilbyder vi et stort udvalg af lækre billige herre jakker – og vi har herrejakker til enhver smag. Her kan du nemlig vælge mellem et hav af forskellige styles. Så der er både herrejakker til dig, som godt kan lide at være en lille smule vovet i dit tøjvalg, men også til dig, der finder tryghed i de klassiske styles, der er nemme at dresse både op og ned.

Er du til det tidløse og elegante look, går du aldrig galt i byen med en klassisk uldfrakke. Denne type herrejakke er virkelig pæn, og den egner sig især til at have på uden på et par pæne bukser og en skjorte – og eventuelt en blazer. Vil du i stedet have en jakke til mænd, der kan gå til lidt af det hele, kan du med fordel vælge en fed quiltet jakke i en farve, der matcher resten af din garderobe.

Og til dig, der ikke er bange for at skille dig ud, har vi helt sikkert også de perfekte herre jakker. Det kunne eksempelvis være en smart overshirt, en cool denimjakke eller en fed vest til at have uden på din strik. Mulighederne er mange, hvis bare du har den helt rigtige jakke til mænd.

Fuldend garderoben med smarte herrejakker fra NIELSENs

Kan du godt lide at gå op i detaljer, når du skal klæde dig på? Så er det helt sikkert også vigtigt at have noget forskelligt at vælge imellem. Derudover skal det jo også gerne være styles, som følger den nuværende mode og gør det nemt at sammensætte et smart outfit. Måske føler du, at det kan være svært at få det helt rigtige udtryk frem i det tøj, som du går med. Men med de helt rigtige herrejakker og et par smarte jeans, så er det faktisk nemt at sammensætte et fedt sæt.

Så leder du efter den perfekte tilføjelse til at fuldende din garderobe, er en af vores fede herrejakker helt perfekte. Hvis du er helt på udebane i forhold til, hvilken af vores billige vinterjakker til herre eller andre lækre styles du skal vælge, kan du selvfølgelig altid spørge personalet i vores mange lokale butikker til råds. De vil også stå klar med gode råd om styling og ideer til, hvad du kan tage på sammen med den smarte jakke til mænd. De vil helt sikkert også kunne præsentere dig for nogle af de mande jakker, som du ellers ikke normalt selv falder for.