SOMMERUDSALG: Spar op til 50% på sommerstyles.
Fri fragt over 299 kr. Altid fri fragt til NIELSENs butikker.

Blazere & Jakkesæt til mænd

37 Produkter

Jakkesæt til enhver anledning

Et lækkert jakkesæt er en af de bedste investeringer, du kan foretage til din garderobe. Har du først et jakkesæt til mænd, der sidder som det skal, har du nemlig det perfekte antræk til både formelle og festlige anledninger.

Når du skal ud at finde dig et nyt jakkesæt, er der en del ting, som vi anbefaler, at du holder øje med – blandt andet pasformen, kvaliteten og detaljerne. Det er nemlig helt afgørende, at du finder et sæt, der ikke kun passer til dig og din kropsform, men også til de lejligheder, du planlægger at anvende det til. Hos NIELSENs har vi samlet et velassorteret udvalg af jakkesæt til mænd, og her er der noget i forskellige farver, designs og materialer, så du altid kan være sikker på at finde det helt rette jakkesæt, der passer perfekt til dig og dine behov.

Lækre jakkesæt til den kvalitetsbevidste mand

At kunne præsentere herretøj i høj kvalitet er noget af det vigtigste for os – og sådan har det været siden begyndelsen. Derfor har vi også gjort ekstra meget ud af at kunne tilbyde en række flotte jakkesæt og jakkesæt tilbud i gode materialer fra en lang række spændende mærker – herunder Digel, SELECTED HOMME og KANTT.

Et jakkesæt kan have utrolig mange forskellige udtryk alt efter, hvilke materialer og farver du vælger, og hvordan du styler det. Derfor kan et jakkesæt snildt bruges til alt lige fra hverdagen på kontoret til den næste store familiefest. Det handler kun om at vælge det helt rigtige jakkesæt til mænd.

Er du på udkig efter et causal sæt, der kan bruges på arbejdet eller til en afslappende havefest, kan du med fordel vælge et par pæne habitbukser og en fed blazer til herrer – måske en i en lækker kvalitet og med lidt farve. Her kan du også være lidt modig og bruge en skjorte med et fedt print under. Skal du i stedet i det formelle antræk, er et sort jakkesæt eller et blåt jakkesæt med en hvid skjorte et sikkert valg.

Vælg et jakkesæt med den rette pasform

Det er ikke kun designet, der betyder noget, når det kommer til jakkesæt. Noget af det vigtigste er faktisk, at det sidder godt – og det gælder både din blazer herre såvel som dine bukser. Det giver det bedste indtryk, og det er også mest behageligt for dig.

Din blazer til herre skal sidde pænt over skuldrene, og ærmerne må hverken være for lange eller for korte. Det er derudover også vigtigt, at du kan lukke din blazer – også selvom du måske planlægger at have den åben. Dine bukser skal også sidde helt perfekt. Vælg et par, der ikke sidder for tæt hen over bagen og lårene, og hold dem gerne oppe med et bælte eller seler alt efter anledning og stil. Buksebenet skal nå helt ned til dine sko. Når det kommer til pasform, har vi en masse forskellige styles at vælge mellem. Til dig, der ønsker det traditionelle udtryk, har vi bukser og jakker i regular fit. Ønsker du i stedet et lidt mere moderne udtryk, kunne et sæt i slim fit måske være det rette valg.

Selvom du selvfølgelig har frihed til at matche lige hvad du har lyst til, er der nogle gode huskeregler, når det kommer til jakkesæt til mænd. Sorte sko til en sort blazer og brune sko til en blå. Blazerjakke og bukser behøver ikke nødvendigvis matche. Et par sorte bukser til en marineblå habitjakke udstråler en masse selvsikkerhed. Den blå blazer kan også fint virke sammen med et par grå bukser. Hvis du ofte bruger vest, kan du matche vesten med dine bukser og tage en anden farve jakke på for et nyt udtryk til en klassisk stil.

Find det rigtige jakkesæt hos NIELSENs

Uanset om du er ude efter det klassiske sorte, et smart ternet eller et causal jakkesæt til mænd, kan du være heldig at finde det hos NIELSENs. Vi har både lækre og billige jakkesæt såvel som de lidt mere eksklusive sæt at vælge mellem. Vi har også ofte jakkesæt på tilbud – så hold endelig øje med siden, hvis du er på udkig efter et godt jakkesæt tilbud. Her kan du også være heldig at finde en lækker blazer til herre på tilbud.

Det kan være svært at finde det rigtige jakkesæt, men det hjælper vi dig gerne med. Besøg en af vores butikker og få hjælp af vores dygtige medarbejdere, der kan rådgive dig i både snit, design og farve, så du kan gå ud af butikken med det jakkesæt, der matcher dig bedst. Uanset om du køber ensfarvede, ternede eller en af de mange andre klassiske og moderigtige blazerjakker og jakkesæt til mænd i en af vores butikker eller online, kan du altid få foretaget oplægning eller andre justeringer til en fordelagtig pris ved at henvende dig i en af vores butikker.