SOMMERUDSALG: Spar op til 50% på sommerstyles.
Fri fragt over 299 kr. Altid fri fragt til NIELSENs butikker.

Skjorter til kvinder

32 Produkter

Flotte dame skjorter til enhver smag

Skjorten er ikke kun et item, der er forbeholdt manden. Den har for længst vundet indpas i kvindens stil og klædeskab, og på grund af de mange stylingsmuligheder er dame skjorten i dag en hjørnesten i den moderne kvindes garderobe.

De utallige muligheder og de mange flotte modeller gør, at vi er helt vilde med dame skjorter hos NIELSENs. Derfor har vi her også samlet et bredt udvalg af forskellige dame skjorter, som du kan gå på opdagelse i. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge en af vores butikker, hvor du også kan finde et hav af forskellige smarte dame skjorter og en masse andet lækkert til klædeskabet.

Style vores dame skjorter til enhver anledning

Hvad end du er på arbejde, er ude med dine veninder eller om du holder en velfortjent fridag, så er en dame skjorte eller en fed skjortekjole altid det stilsikre valg. Der findes et væld af forskellige modeller at vælge mellem, og du kan let som ingen ting gøre din dame skjorte casual, formel eller festlig, alt efter hvad dagen bringer – det handler kun om stylingen af den.

Ønsker du eksempelvis det perfekte sæt tøj til en dag på kontoret, så er en dame skjorte utrolig flot sammen med et par pæne bukser eller jeans. Ønsker du at gøre det lidt mere formelt, kan du pifte udtrykket op med en blazer. Vil du omvendt gøre det mere afslappet, kan du tage en sweatshirt eller strik uden på din skjorte.

Eller skal du drikke drinks med veninderne eller til familiefødselsdag? Så sæt din dame skjorte sammen med et par pæne bukser eller en nederdel, nogle flotte stiletter og matchende smykker, og så er du sikker på at være en af de bedst klædte til stede.

Skønne dame skjorter i sæsonens farver og snit

Moden ændrer sig hele tiden, og hos NIELSENs forsøger vi altid at følge med, så vi kan tilbyde det nyeste nye. Derfor finder du her hos os dame skjorter i alle sæsonens farver og snit. Det betyder, at du altid kan være sikker på at kunne få en helt opdateret garderobe, når du shopper hos os.

Udover at føre dame skjorter, der lever op til tidens trends og tendenser, har vi naturligvis også helt klassiske dame skjorter – skjorter, der aldrig går af mode. Disse er helt perfekte til basisgarderoben, til at have på inde under blazeren og til at skabe et enkelt og tidløst look.

Vælg mellem langærmede skjorter, kortærmede skjorter, en lang skjorte eller skjortekjole til at have på med et par leggings eller cykelshorts eller de korte modeller, der er ideelle sammen med dine favoritjeans – mulighederne er mange, og hos NIELSENs finder du altid et stort udvalg af dame skjorter og skjortekjoler, så der er noget for enhver smag.

Shop dine nye dame skjorter hos NIELSENs

Hvad end du lige står og mangler en dame skjorte til den næste fest, en lækker lang skjorte eller skjorte kjole til en hyggeweekend i sommerhus eller til det perfekte sæt tøj til arbejdet, kan du være heldig med at finde den helt rigtige style her hos os. Vi fører dame skjorter fra blandt andet NÜMPH, Part Two og PULZ samt skjorter fra vores egne mærker, Therese og Vakker.

Skulle du have spørgsmål til en af vores dame skjorter, er du altid velkommen til at tage kontakt til os – vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig. Du kan naturligvis også altid komme forbi en af vores butikker, hvor de dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte dame skjorte.