SOMMERUDSALG: Spar op til 50% på sommerstyles.
Fri fragt over 299 kr. Altid fri fragt til NIELSENs butikker.

Bukser til kvinder

79 Produkter

Smarte dame bukser til enhver stil

Et par lækre dame bukser er uundværlige i kvindegarderoben. De er supersmarte, flatterende og så er de også bare så lette at style til mange forskellige lejligheder.

NIELSENs byder på en masse skønne dame bukser, som er lavet i de lækreste materialer, har en fantastisk pasform og naturligvis også et flot design. Det store udvalg af dame bukser giver dig nemlig intet mindre end de flotteste trends inden for bukser til kvinder i alle aldre og stil. Høj, lav, ung eller ældre, så finder du her et enestående udvalg af dame bukser i mange smarte designs. Vi har også et udvalg af forskellige leggings, som du også kan lade dig inspirere af.

Lækre dame bukser i høj kvalitet

Flotte dame bukser er en klassiker til både hverdag og til fest – og har du først fundet dig et nyt favoritpar, kan det være svært ikke at tage dem på så ofte som muligt. Det er derfor også vigtigt, at du får fingrene i et par dame bukser i høj kvalitet.

Når du shopper dame bukser hos NIELSENs, kan du altid være sikker på at få nogle lækre styles i den højeste kvalitet. Vi har sørget for små priser uden at gå på kompromis med hverken materialevalg eller komfort, hvorfor du kan være sikker på at få et par dame bukser, der holder samt er lækre at have på. Det samme gælder naturligvis også vores leggings, som er helt fantastiske at være iført, og som du kan få en masse glæde af på grund af den høje kvalitet.

Vi fører dame bukser fra en lang række professionelle brands – herunder PULZ, 2-BIZ og B-Young, ligesom vi har et udvalg af dame bukser fra vores egne mærker, Vakker og Therese. Uanset hvilket par dame bukser, du vælger, er du altid garanteret materialer, snit og længder, der følger sæsonens hotteste trends og naturligvis farver og syninger, der holder vask efter vask. Vi giver dig kvalitet i særklasse.

Sådan styler du dine dame bukser

Der findes et væld af lækre dame bukser at vælge mellem – ternede bukser, leopard bukser, ensfarvede bukser, bukser i viskose og hør bukser er blot nogle af de modeller, som du hos NIELSENs kan vælge mellem. Så lad bare forår, efterår, vinter eller sommer komme an, for med NIELSENs mange trendy og komfortable dame bukser bliver du nemt klædt godt på til hver en sæson og hver en lejlighed.

Det rigtige gode ved dame bukser er også, at det nærmest ikke kunne være lettere at sammensætte et smart outfit, når først du har de rette bukser. Til en dag på arbejdet i foråret kan du med fordel vælge et par hør bukser og sætte dem sammen med en t-shirt eller top. Og om vinteren kan du vælge et par fine og lune dame bukser og sætte sammen med en blød strik.

Du kan også snildt skabe et supersmart festlook med et par dame bukser. Her kan du eksempelvis vælge et par ternede bukser eller et par leopard bukser sammen med en smart storskjorte eller en flot bluse, og sæt prikken over i’et med de rette accessories. Det formelle udtryk kan også let opnås ved at sætte dine dame bukser sammen med en skjorte og en blazer.

Gå på udkig i det skønneste udvalg af dame bukser

Moderne snit eller klassiske designs til festlige lejligheder samt praktisk og funktionelt til hverdag. NIELSENs giver dig alt hjertet kan begære til din garderobe, så du kan føle dig smart, komfortabelt og feminint klædt på til hver en lejlighed. Så leder du efter det perfekte par dame bukser, er du kommet til det helt rette sted.

Vi har et kæmpe udvalg af de lækreste dame bukser. Der er noget til store som små og høje som lave, når du skal vælge mellem de mange spændende designs af dame bukser, og hos os finder du unikke bukser til kvinder, der både har hang til mode, men også brug for funktionalitet i hverdagen.

Det kan dog være svært at finde det helt rigtige par dame bukser. Du er derfor altid velkommen til at besøge en af vores butikker, hvor vores buksekyndige medarbejdere kan hjælpe dig med at finde det par, der passer bedst til dig.